Doe nu je bestelling via onze SponsorKliks link >>>
Toggle Bar

About

Olterdissen.nl is dé website van Scouting Fons Olterdissen te Maastricht! Op de site zijn regelmatig foto's en verslagen te vinden van de verschillende activiteiten van de scoutinggroep en haar speltakken. Verder is er natuurlijk het laatste nieuws te vinden rondom toekomstige activiteiten. De site is ook de manier om in contact te komen met de groep en voor de huur van het scoutinggebouw aan derden.

Sinds 2015 heeft de website een doorstart gemaakt en we zijn constant bezig met verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Suggesties voor de webmaster zijn altijd welkom. Scouting gerelateerde nieuwtjes en foto's ontvangen we ook graag!

Organisatie
Alle jeugdleden zijn ingedeeld in speleenheden (zogenaamde speltakken). Elke speltak heeft leiding (stafleden). Alle stafleden, 'Dagelijks Bestuur' (Groepsbestuur) en 'externe deskundigen' vormen samen de 'Algemene ledenvergadering' (Groepsraad). Dit is ondergebracht in de rechtspersoon 'Scoutingvereniging Fons Olterdissen'.

Beheer van bezittingen (gebouw, materiaal) is door de Groepsraad gedelegeerd aan Stichting Scouting Fons Olterdissen waarbij een meerderheid van het bestuur bestaat uit leden van de Groepsraad.
(Bestuurs-)leden van de vereniging en stichting zijn automatisch lid van Scouting Nederland.

disclaimer:
Deze website is met de grootste zorg samengesteld, maar we kunnen geen garanties geven met de betrekking tot de inhoud. Scouting Fons Olterdissen is niet aansprakelijk voor de inhoud, fouten in de inhoud of voor de gevolgen daarvan.

Op deze website vindt u onder meer foto’s van feesten en van Fons Olterdissen. Deze foto’s zijn en blijven eigendom van de scouting. Mocht u bezwaar hebben tegen een op onze website geplaatst foto of filmbestand verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen zo snel mogelijk handelen om aan het verzoek te voldoen.